Rólunk

Napjaink


Az elmúlt mintegy négy év tele volt nehéz pillanatokkal, de büszkeséggel tölt el bennünket, hogy lassan országos branddé válunk. Megharcoltunk érte. Elismerésnek tekintjük, hogy termékeinket az elmúlt időszakban több, mint 70, a magyar gasztronómiában meghatározó helyre választották be - pl. FOUR SEASONS HOTEL GRESHAM PALACE BUDAPEST, COSTES RESTAURANT, COSTES DOWNTOWN RESTAURANT, BABEL, HOTEL KEMPINSKI - s ma már a nagyközönség is egyre több étteremben, szállodában találkozhat pálinkáinkkal.

Szatmárról


Szatmár a Felső-Tisza mellett található olyan földrajzilag és etnográfiailag is egységes arculatú kultúrtáj, melynek nagyobb részét országos jelentőségű természetvédelmi területként tartják nyilván.

A helyi endemikus- és egyéb tájjellegű gyümölcsfajtákból ( Besztercei- és Nemtudom szilva, Batul-, Húsvéti rozmaring-, Jonathán-, Lyánycsecsű-, Kormos Almák, Milotai dió ) készített termékek, így természetesen a pálinka is kiváló beltartalmi értékekkel és különleges élettani hatással bírnak. Kifejezetten magas antioxidáns és vitamintartalom jellemzi őket össze nem téveszthető egyedi ízviláguk mellett. Nagy részük igazi gasztronómiai kuriózum.

Szamosszegről


Szamosszeg mindig a munka és a föld kitartó szeretetében volt elismert, emellett szellemi és kulturális javak bölcsőjeként is jeleskedett. Az itt élő szamosszegi embert szorgalmas munkájáról, világos gondolkodásáról, valósághoz való feltétlen ragaszkodásáról és tiszta, egyenes beszédéről ismerik.

Mit jelent Szamosszeg számunkra? Egy régből megújult csodálatos örökséget. Mesét, melyet gyermekként hallhattunk öregjeinktől, nagyszüleinktől, mely aztán az elmúlt idő üvegén át kristályosodott számunkra meséből valósággá.