Szamosszegi Pálinka

A Szamosszegi Pálinkaház elkötelezett a kultúrált alkoholfogyasztás iránt.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!

en

VÁLASSZ NYELVET: enhu
InnovációTermékekBérfőzésTermékekSzamosszegi Haragos

Szamosszegi Haragos Hun

SZABOLCSI JONATHÁN ALMA PÁLINKA

Évjárat: 2013
Űrméret: 500 ml
Alkoholtartalom: 50%

A méltán világhírű magyar „Jonathán” almából készítettük e szamosszegi kisüsti almapálinkánkat. Átható illatában az érett alma húsának jegyei dominálnak, míg ízében az elegáns fűszeresség élménye a meghatározó, mindez testes, hosszú lecsengéssel párosul.


Szamosszegi Kékfestő

Szamosszegi Kékfestő

FAEPER PÁLINKA

Évjárat: 2014
Űrméret: 500 ml
Alkoholtartalom: 43%

A forró nyári délutánok hangulatát idéző, édeskés fűszerkerti illatokat a zamatos, túlérett gyümölcs jegyei követik ebben a fekete faeperből készült kisüsti pálinkánkban. Ízében szokatlan, egyben megkapó fűszeresség és lélegzetnyi fanyarság hordozza a közepes testet. Ritkaság, de nem csak műértőknek.


Szamosszegi Kisködmön

Szamosszegi Kisködmön

MAGVAZOTT KÖKÉNY PÁLINKA

Évjárat: 2015
Űrméret: 500 ml
Alkoholtartalom: 43%

Ez az apró, vadon termő kékesfekete bogyó akkor a legalkalmasabb pálinka készítésére, ha már megcsípte a dér. Megvártuk. Illatában finoman édes fűszerezettség keveredik némi mentával és köménnyel, ízében az elegánsan fanyar zamatanyagok mögött finom marcipán érződik. Lágy textúrája tökéletes illik összetett ízvilágához. Utóíze hosszú, benne a gyümölcs minden jegyével. Igazi gourmet pálinka.Szamosszegi Leánycsók

Szamosszegi Leánycsók Hun

ÁGYAS SZATMÁRI SZILVAPÁLINKA

Évjárat: 2014
Űrméret: 500 ml
Alkoholtartalom: 41%

A szamosszegi gyümölcsösökben termő híres „Nemtudom” és „Besztercei” szilvákból készült szilvapálinkat aszalt szilvával ágyaztuk, így született e kisüsti pálinkánk. Illata fűszeresen édeskés, leheletnyi szegfűszeggel a háttérben, selymes, aszalt szilvás-mandulás karakterű ízvilága teszi olyan varázslatossá, akár egy leány csókja.


Szamosszegi Madárlátta

Szamosszegi Madárlátta

FEKETERIBIZLI PÁLINKA

Évjárat: 2015
Űrméret: 500 ml
Alkoholtartalom: 45%

Rendkívül mély, karakteres illatában igen intenzíven érződik az érett gyümölcs lekváros-fűszeressége, ízét herbás, finoman mentás-csillagánizsos fűszerkavalkád jellemzi. Nagy testű, mégis krémes textúrájú pálinka. Lecsengése hosszan tartó és emlékezetes. Ínyenceknek kihagyhatatlan.


Szamosszegi Medvebűvölő

Szamosszegi Medvebűvölő

MÁLNAPÁLINKA VADMÁLNÁVAL

Évjárat: 2015
Űrméret: 500 ml
Alkoholtartalom: 40%

Szamosszegi kisüsti málnapálinkánk igazi illat-és ízparádé, illatában erőteljes málnamag és gyümölcshús kombináció, ízében vibráló, erőteljes aromák, tökéletesen egyensúly, harmónia. Hibátlanul adja vissza a gyümölcs karaktereit, mámorítóan finom utóízével mindenkit elvarázsol.Galéria
Destillata Érmes Pálinkafőzde
Viszonteladóink Magiszter Menedzser Terroir

weboldal készítés, WEBLAPHANGÁR